Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
2007
|
09
|
Tytuł artykułu
Afera zoltkowa w Marriocie. Czy przed wejsciem do restauracji odwiedzac bedziemy musieli notariusza?
Autorzy
Leonkiewicz J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
hotel Marriott
restauracje hotelowe
jadlospisy
serwowanie posilkow
potrawa tatar
zoltko jaja
goscie
podejmowanie decyzji
zagrozenia zdrowia
bezpieczenstwo zywnosci
procedury
ochrona konsumenta
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2007
Numer
09
Opis fizyczny
s.31,fot.
Twórcy
autor
Leonkiewicz J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ab0c7da2-3e71-4922-9bc7-5c9d5c7f7d37
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.