Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1994
|
42
|
04
|
Tytuł artykułu
Lody jogurtowe jako produkty probiotyczne
Autorzy
Cais D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
desery
lody
cukiernictwo
przetwory mleczne
zywnosc
dieta
lody jogurtowe
wartosc odzywcza
Bifidobacterium
kultury bakteryjne
zywnosc prozdrowotna
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1994
Tom
42
Numer
04
Opis fizyczny
s.38
Twórcy
autor
Cais D.
Akademia Rolnicza,Poznan
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-aaeeab90-4b51-45a5-ac2e-88fd760e4499
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.