Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
1996
|
05
|
Tytuł artykułu
Sery twarogowe
Autorzy
Lukow M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przechowywanie
mleczarstwo
jakosc
sery twarogowe
serwatka
sery twarogowe kwasowo-podpuszczkowe
sery twarogowe kwasowe
Wydawca
-
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
Rocznik
1996
Numer
05
Opis fizyczny
s.14-17.fot.,rys.
Twórcy
autor
Lukow M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a9f66b7f-37cc-4481-9099-7e522edae2d4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.