Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bulletin of the Polish Academy of Sciences. Biological Sciences
1994
|
42
|
2
|
Tytuł artykułu
Effect of temperature on the molecular state of casein
Autorzy
Dziuba J.
,
Muzinska B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
micelle
temperature
milk protein
casein
non-micellar casein
colloidal calcium phosphate
Wydawca
-
Czasopismo
Bulletin of the Polish Academy of Sciences. Biological Sciences
Rocznik
1994
Tom
42
Numer
2
Opis fizyczny
p.115-119,fig.
Twórcy
autor
Dziuba J.
Olsztyn University of Agriculture and Technology, Plac Cieszynski 1, 10-726 Olsztyn-Kortowo, Poland
autor
Muzinska B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a8f9c4b6-0b32-48ed-a26b-e74742a31784
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.