Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1999
|
51
|
06
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie wybranych hydrokoloidow w produkcji kielbas kutrowanych parzonych
Autorzy
Pietrasik Z.
,
Duda Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
tekstura zywnosci
sklad chemiczny
zastosowanie
stabilnosc
produkcja
wlasciwosci technologiczne
wiazanie wody
wyrozniki jakosci
barwa
przetwory miesne
farsze miesne
kielbasy parzone
wlasciwosci funkcjonalne
kielbasy kutrowane
przetworstwo miesa
hydrokoloidy
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1999
Tom
51
Numer
06
Opis fizyczny
s.24,26-31,rys.,tab.
Twórcy
autor
Pietrasik Z.
autor
Duda Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a7b694e6-d27a-4e74-8c36-8ac492b0e71e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.