PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 57 | 3 |

Tytuł artykułu

Wheat fibre preparation WF 400 LC as a factor affecting the rheological properties of batter used for frankfurter-type sausages manufactured under industrial conditions

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Rola blonnika pszennego WF 400 LC w ksztaltowaniu wlasciwosci reologicznych farszow kielbas drobno rozdrobnionych typu parowkowa wyprodukowanych w warunkach przemyslowych

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

57

Numer

3

Opis fizyczny

p.289-294,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Agricultural University, Wojska Polskiego 38/42, 60-637 Poznan, Poland
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-a7b5c0b6-1d91-4e82-94b0-c12d8f8eae85
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.