Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Medycyna Weterynaryjna
1999
|
55
|
03
|
Tytuł artykułu
Wplyw wedzenia i wybranych dodatkow funkcjonalnych na zawartosc nitrozoamin w miesie wieprzowym
Autorzy
Rywotycki R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
dodatki funkcjonalne
wedzenie
nitrozoaminy
przetworstwo miesa
mieso wieprzowe
zawartosc nitrozoamin
Wydawca
-
Czasopismo
Medycyna Weterynaryjna
Rocznik
1999
Tom
55
Numer
03
Opis fizyczny
s.199-203,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Rywotycki R.
Akademia Rolnicza, Al.Mickiewicza 24/28, 30-059 Krakow
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a7766b71-7a15-4010-828e-72a798d7a87f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.