PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1993 | 02 | 4 |
Tytuł artykułu

Characteristics of pectin fractions and their changes during enzymic processing of apple pulp

Warianty tytułu
PL
Charakterystyka frakcji pektynowych oraz ich zmiany w procesie enzymatycznej obrobki miazgi jablkowej
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
02
Numer
4
Opis fizyczny
s.41-50,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a72af9d5-c1a1-4684-a81f-a8d3f5abb7cf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.