PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2006 | 41 | 1-2 |

Tytuł artykułu

Podstawowe aspekty analizy sensorycznej oliwy z oliwek

Warianty tytułu

EN
The basic aspects of sensory analysis of olive oil

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

41

Numer

1-2

Opis fizyczny

s.17-31,rys.,tab.,bibkliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-a66374e6-8b9c-4d7d-8d1d-fc39a5d2eac2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.