Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2003
|
57
|
05
|
Tytuł artykułu
Kontrola pochodzenia wyrobow miesnych podstawa zaufania klienta
Autorzy
Krzywinski A.
,
Schalk H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
informacja o produkcie
programy komputerowe
surowce zwierzece
pochodzenie surowcow
przemysl miesny
zaklady miesne
jakosc
pochodzenie produktu
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2003
Tom
57
Numer
05
Opis fizyczny
s.46,fot.
Twórcy
autor
Krzywinski A.
autor
Schalk H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a5aa40cf-56ab-4d17-ba3c-df511c72dcef
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.