Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
2009
|
64
|
Tytuł artykułu
Ocena czystosci mikrobiologicznej powierzchni produkcyjnych i rak pracownikow w zakladach przemyslu miesnego
Autorzy
Krolasik J.
,
Krepska M.
,
Majczyna D.
,
Szosland-Faltyn A.
Warianty tytułu
EN
Evaluation of microbiological cleanability of production surfaces and workers hands in the establishments of meat industry
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przemysl miesny
zaklady miesne
pracownicy
higiena osobista
mycie rak
powierzchnia produkcyjna
czystosc mikrobiologiczna
ocena
zanieczyszczenia mikrobiologiczne
mikroorganizmy
zabiegi higieniczne
skutecznosc
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2009
Tom
64
Opis fizyczny
s.5-12,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Krolasik J.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, Oddzial Chlodnictwa i Jakosci Zywnosci, Al.Marsz.J.Pilsudskiego 84, 92-202 Lodz
autor
Krepska M.
autor
Majczyna D.
autor
Szosland-Faltyn A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a5767a11-4170-4c6b-b312-23792328df33
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.