Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
2003
|
58
|
Tytuł artykułu
Izolacja bakterii kwasu mlekowego o wlasciwosciach probiotycznych z przewodu pokarmowego przezuwaczy
Autorzy
Juszczakiewicz D.
,
Zlotkowska H.
,
Krakowiak A.
Warianty tytułu
EN
The isolation of lactic acid bacteria from cow rumen with strong probiotic properties
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przewod pokarmowy
test Rapid ID 32 A
wlasciwosci probiotyczne
przezuwacze
izolacja
Bifidobacterium
Lactobacillus acidophilus
identyfikacja
bakterie kwasu mlekowego
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2003
Tom
58
Opis fizyczny
s.7-18,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Juszczakiewicz D.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
autor
Zlotkowska H.
autor
Krakowiak A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a530fe7a-e996-44d5-a41a-079c45975cc7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.