Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Informacyjny. Centralne Laboratorium Technologii Przetwórstwa i Przechowalnictwa Zbóż
2000
|
1-2
|
Tytuł artykułu
Stopien uszkodzenia skrobi jako nowy w warunkach polskich wyroznik jakosciowy
Autorzy
Sitkowski T
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka
analiza zywnosci
przemial zboz
wartosc wypiekowa
mlynarstwo
wodochlonnosc
uszkodzenia mechaniczne
pszenica
skrobia
EN
flour
food analysis
grain milling
baking value
milling industry
water absorbability
mechanical damage
wheat
starch
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Informacyjny. Centralne Laboratorium Technologii Przetwórstwa i Przechowalnictwa Zbóż
Rocznik
2000
Numer
1-2
Opis fizyczny
s.9-12,tab.
Twórcy
autor
Sitkowski T
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a4a0a7f9-2fb7-4703-b0d4-6bb3b740a4b2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.