Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Service
2000
|
07
|
3
|
Tytuł artykułu
Przechowywanie warzyw i owocow. Czesc I
Autorzy
Szczepanski D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
temperatura
trwalosc przechowalnicza
przechowywanie
powietrze
magazyny
chlodnie
opakowania
owoce
etylen
warzywa
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
2000
Tom
07
Numer
3
Opis fizyczny
s.53-54,tab.,fot.
Twórcy
autor
Szczepanski D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a48279cc-c6c9-46da-824b-ab51649a3fce
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.