Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
1998
|
42
|
03
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka wybranych odmian jeczmienia jako surowca do produkcji kasz i innych produktow spozywczych
Autorzy
Kiryluk J.
,
Kawka A.
,
Klockiewicz-Kaminska E.
,
Aniola J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
blonnik pokarmowy
wartosc technologiczna
jeczmien
bialko
cechy chemiczne
cechy fizyczne
zboza
popiol
lipidy
produkty spozywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
1998
Tom
42
Numer
03
Opis fizyczny
s.29-30,tab.
Twórcy
autor
Kiryluk J.
autor
Kawka A.
autor
Klockiewicz-Kaminska E.
autor
Aniola J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a4520412-0ad0-4a9f-a5f1-9fdb8e354847
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.