Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1992
|
06
|
Tytuł artykułu
Wplyw pasteryzacji na wybrane grupy bakterii w mleku o roznej jakosci bakteriologicznej
Autorzy
Molska I.
,
Beldzikowska V.
,
Celejewska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
trwalosc przechowalnicza
mikrobiologia zywnosci
przemysl spozywczy
konserwowanie zywnosci
obrobka termiczna
pasteryzacja
mleczarstwo
mleko
bakteriologia
jakosc
niskie temperatury
bakterie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1992
Numer
06
Opis fizyczny
s.134-137,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Molska I.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Beldzikowska V.
autor
Celejewska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a417a68a-053c-4350-9c07-c02f70b35360
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.