Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Postępy Drobiarstwa. Biuletyn Informacyjny
1995
|
33
|
2
|
Tytuł artykułu
Ocena kwalifikacyjna przetworow drobiowych zgloszonych do III Ogolnopolskiego Konkursu Drobiarskiego
Autorzy
Anders E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Ogolnopolski Konkurs Drobiarstwa
zywnosc
kielbasy drobiowe
konkursy
mieso drobiowe
pasztety
Zakrzewo k.Poznania
wedzonki drobiowe
przetwory miesne
ocena kwalifikacyjna
parametry fizykochemiczne
drbiarstwo
mrozonki
konserwy miesne
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Drobiarstwa. Biuletyn Informacyjny
Rocznik
1995
Tom
33
Numer
2
Opis fizyczny
s.57-61
Twórcy
autor
Anders E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a3f76995-bdba-448f-baee-f753ab37ee95
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.