Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2007
|
40
|
4
|
Tytuł artykułu
Porownanie zawartosci witaminy C w wybranych swiezych i fermentowanych sokach warzywnych
Autorzy
Pierzynowska J.
,
Predka A.
,
Drywien M.
,
Ostrowska K.
Warianty tytułu
EN
Comparison of vitamin C content in selected fresh and fermented vegetable juices
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
soki warzywne
zawartosc witaminy C
witaminy
soki swieze
witamina C
dieta
chromatografia cieczowa wysokosprawna
wartosc odzywcza
oznaczanie
soki fermentowane
zywienie czlowieka
EN
vegetable juice
vitamin C content
vitamin
fresh juice
vitamin C
diet
high performance liquid chromatography
nutritional value
determination
fermented juice
human nutrition
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2007
Tom
40
Numer
4
Opis fizyczny
s.341-344,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pierzynowska J.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Predka A.
autor
Drywien M.
autor
Ostrowska K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a3e3138c-56ad-40f3-8b1f-caf91659ac7f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.