Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2006
|
13
|
3
|
Tytuł artykułu
Wplyw procesu dekontaminacji z zastosowaniem pary wodnej na jakosc wybranych przypraw
Autorzy
Remiszewski M.
,
Kulczak M.
,
Jezewska M.
,
Korbas E.
,
Czajkowska D.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Effect of decontamination with the use of steam on the quality of selected spices
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przyprawy
zanieczyszczenia zywnosci
dekontaminacja
para wodna
olejki eteryczne
jakosc mikrobiologiczna
jakosc sensoryczna
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2006
Tom
13
Numer
3
Opis fizyczny
s.23-34,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Remiszewski M.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego w Warszawie, Oddzial Koncentratow w Poznaniu, ul.Starolecka 40, 61-361 Poznan
autor
Kulczak M.
autor
Jezewska M.
autor
Korbas E.
autor
Czajkowska D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a36d53b8-95fd-4862-96dc-ed43fed7b67a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.