Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
1999
|
11
|
Tytuł artykułu
Zmiany jakosciowe grasicy bydlecej skladowanej w warunkach chlodniczych. 1. Ocena wplywu wstepnego skladowania zamrazalniczego grasicy bydlecej na jej trwalosc w warunkach chlodniczych
Autorzy
Hajduk E.
,
Pietrzyk S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
trwalosc przechowalnicza
przechowywanie
bydlo
warunki chlodnicze
grasica
biopreparaty
zmiany jakosciowe
surowce zwierzece
wyciag z grasicy
chlodzenie
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
Rocznik
1999
Tom
11
Opis fizyczny
s.95-104,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Hajduk E.
Akademia Rolnicza, 31-120 Krakow, al.A.Mickiewicza 21
autor
Pietrzyk S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a30683f7-7312-4bed-80e6-598946efd478
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.