Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1998
|
50
|
01
|
Tytuł artykułu
Zasady i warunki produkcji oraz nadzoru sanitarno-weterynaryjnego w zakladach miesnych. Czesc I
Autorzy
Michalski M.
,
Okienczyc W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Unia Europejska
nadzor sanitarno-weterynaryjny
bezpieczenstwo zywnosciowe
zdrowie czlowieka
ochrona zdrowia
systemy jakosci
Polska
warunki transportu
przemysl miesny
certyfikacja
kontrola graniczna
swiadectwo eksportowe
higiena produkcji
prawo zywnosciowe
eksport
higiena zywnosci
swiadectwo sanitarne
zaklady miesne
normalizacja
dyrektywy
warunki produkcji
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1998
Tom
50
Numer
01
Opis fizyczny
s.20-23
Twórcy
autor
Michalski M.
autor
Okienczyc W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a2f57275-dd8b-497f-bb88-2bc457b83a66
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.