Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Trendy Food
2005
|
4
|
Tytuł artykułu
Konsumenci wyksztalceni i zamozni
Autorzy
Ochmanska E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
firma Bacha
zarzadzanie
przetwory mleczne
wywiady
jogurt Campina Fruttis
wyksztalcenie
firma Campina Polska
konsumenci
pracownicy
Oleszczuk Tamara wywiad
sieci dyskontowe
firma Larive
marki wlasne
desery mleczne
oferty handlowe
wielkosc sprzedazy
asortyment
handel detaliczny
marka Smakija
marka Campina
organizacja pracy
dochody ludnosci
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Trendy Food
Rocznik
2005
Numer
4
Opis fizyczny
s.34-36,fot.
Twórcy
autor
Ochmanska E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a2dcd50b-7149-41e4-aaa4-bfb914e73d58
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.