PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 23 | 1 |

Tytuł artykułu

Wplyw sposobu gotowania na zawartosc tiaminy oraz jodu w kaszy gryczanej

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

23

Numer

1

Opis fizyczny

s.200-210,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Akademia Rolnicza, ul.Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-a2acad7a-d431-4f7b-ad8d-514071efeff4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.