Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Informacyjny Drobiarstwa
1995
|
33
|
3
|
Tytuł artykułu
Kryteria oceny jakosciowej miesa drobiowego w swietle przepisow Unii Europejskiej
Autorzy
Anders E
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Unia Europejska
przepisy prawne
klasyfikacja poubojowa
ocena jakosci
zywnosc
kryteria oceny
mieso drobiowe
EN
European Union
law regulation
post-slaughter classification
qualitative assessment
food
evaluation criterion
poultry meat
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Informacyjny Drobiarstwa
Rocznik
1995
Tom
33
Numer
3
Opis fizyczny
s.52-59
Twórcy
autor
Anders E
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a27d3814-abf0-43e3-8b8d-6e0086d455c8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.