Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2001
|
53
|
03
|
Tytuł artykułu
Implikacje dla polskich producentow i przetworcow miesa wynikajace z wdrazania standardow UE. Czesc II
Autorzy
Urban R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Unia Europejska
mieso wolowe
producenci
Polska
przemysl miesny
ochrona nazw
wymagania sanitarne
mieso
etykietowanie
przetwory miesne
rynek miesny
prawo zywnosciowe
higiena zywnosci
wymagania weterynaryjne
standardy
nowe produkty
przetworstwo miesa
wdrozenia do praktyki
znakowanie zwierzat
klasyfikacja tusz
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2001
Tom
53
Numer
03
Opis fizyczny
s.18-21,fot.
Twórcy
autor
Urban R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a23a17db-8940-456b-89ca-9fbf8239a08b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.