Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Science and Technology. Scientific Papers of Agricultural University of Poznan
2000
|
04
|
Tytuł artykułu
The effect of kernel moisture content on energy consumption in the process of processing wheat to flour
Autorzy
Janus P.
,
Rywotycki R.
,
Domagala A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
flour
food technology
energy consumption
wheat processing
moisture content
wheat moisture
Wydawca
-
Czasopismo
Food Science and Technology. Scientific Papers of Agricultural University of Poznan
Rocznik
2000
Tom
04
Opis fizyczny
p.49-53,fig.
Twórcy
autor
Janus P.
Agricultural University of Poznan, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Rywotycki R.
autor
Domagala A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a1dc303c-a857-4fe1-aa7f-766451f30f51
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.