Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1995
|
43
|
07
|
Tytuł artykułu
Wplyw roznych soli na cechy fizyczne ciasta
Autorzy
Cacak-Pietrzak G.
,
Haber T.
,
Lewczuk J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
technologia zywnosci
sol dietetyczna
cechy fizyczne
fermentacja
piekarstwo
enzymy amylolityczne
ciasto
maka pszenna
sol kuchenna
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1995
Tom
43
Numer
07
Opis fizyczny
s.38
Twórcy
autor
Cacak-Pietrzak G.
autor
Haber T.
autor
Lewczuk J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a12a0ee4-88c9-4d30-8041-f7a52f168e17
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.