Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences
2004
|
16
|
Tytuł artykułu
The effect of conjugated linoleic acid [CLA] addition to fodder on fattening effects, composition and quality traits of pigs` meat
Autorzy
Migdal W.
,
Barowicz T.
,
Pieszka M.
,
Pietras M.
,
Kedzior W.
Warianty tytułu
PL
Wplyw dodatku sprzezonego kwasu linolowego [CLA] do paszy na efekty tuczu, sklad i cechy jakosciowe miesa swin
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
conjugated linoleic acid
feed
addition
fodder
fattening effect
animal nutrition
meat composition
meat quality
quality trait
pig meat
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences
Rocznik
2004
Tom
16
Opis fizyczny
p.165-172,ref.
Twórcy
autor
Migdal W.
Agricultural University, al.Mickiewicza 23/28, 30-059 Krakow, Poland
autor
Barowicz T.
autor
Pieszka M.
autor
Pietras M.
autor
Kedzior W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a0f7d3bc-4408-478f-8366-0d2cdcfce8f5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.