Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2007
|
57
|
4[B]
|
Tytuł artykułu
Properties of dough and qualitative characteristics of wheat bread with addition of inulin
Autorzy
Karolini-Skaradzinska Z.
,
Bihuniak P.
,
Piotrowska E.
,
Wdowik L.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wlasciwosci ciasta i cechy jakosciowe pieczywa pszennego z dodatkiem inuliny
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
addition
wheat dough
bread quality
inulin
bread making
wheat flour
rheological property
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2007
Tom
57
Numer
4[B]
Opis fizyczny
p.267-270,ref.
Twórcy
autor
Karolini-Skaradzinska Z.
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, Norwida 25/27, 50-375 Wroclaw, Poland
autor
Bihuniak P.
autor
Piotrowska E.
autor
Wdowik L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a0898fbe-e485-457a-abb4-fa9d6387f510
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.