PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2003 | 36 | Supl. |

Tytuł artykułu

Porownanie szybkosci utleniania wybranych olejow roslinnych

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN
The rate of rapeseed, soybean, sunflower and olive oils oxidation, measured by primary and secondary products accumulated at 60°C in the dark was different. The content of linolenic acid was the main factor which accelerated oxidation. The content of chlorophylls, carotenoids and tocopherols influenced oxidation rate in less degree.

Wydawca

-

Rocznik

Tom

36

Numer

Opis fizyczny

s.343-352,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Uniwersytet Warminsko-Mazurski, Olsztyn
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-9fabb3e7-b381-4c4e-a786-62a5818e4510
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.