Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Trzoda Chlewna
2001
|
39
|
08-09
|
Tytuł artykułu
Cechy jakosciowe, sensoryczne oraz parametry tekstury miesa i poledwicy wedzonej surowej mieszancow w zaleznosci od genotypu swin
Autorzy
Grzeskowiak E.
,
Borzuta K.
,
Strzelecki J.
,
Lisiak D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
genotyp
trzoda chlewna
wlasciwosci sensoryczne
hodowla zwierzat
mieso wieprzowe
tekstura
poledwica surowa wedzona
jakosc
mieszance
tuczniki
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
2001
Tom
39
Numer
08-09
Opis fizyczny
s.108;110-111,rys.,tab.
Twórcy
autor
Grzeskowiak E.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, Poznan
autor
Borzuta K.
autor
Strzelecki J.
autor
Lisiak D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9ddfda13-e28d-4001-bcbe-fe1b6faee1ca
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.