Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1997
|
03
|
Tytuł artykułu
Napoje fermentowane z mleka koziego
Autorzy
Chojnowski W.
,
Zuraw J.
,
Jesiak Z.
,
Sell J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zawartosc tluszczu
przechowywanie
szczepy bakteryjne
Streptococcus salivarius
mleczarstwo
lepkosc
Bifidobacterium
ocena organoleptyczna
technologia zywnosci
napoje fermentowane
mleko kozie
pH
Lactobacillus acidophilus
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1997
Numer
03
Opis fizyczny
s.75
Twórcy
autor
Chojnowski W.
Akademia Rolniczo-Techniczna, 10-957 Olsztyn-Kortowo, bl.21
autor
Zuraw J.
autor
Jesiak Z.
autor
Sell J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9dd0c3a8-ce90-4f6d-afb0-c23d0d98870a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.