Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutu Zarządzania i Inżynierii Rolnej Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Sulechowie. Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
2007
|
01
|
Tytuł artykułu
Problem rakotworczych N-nitrozoamin w przetworach miesnych
Autorzy
Szmanko T.
,
Dworecka E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
dodatki funkcjonalne
peklowanie
przechowywanie
alfa-tokoferol
N-nitrozoaminy
kwas sorbowy
askorbinian sodu
azotyny
produkty spozywcze
przetwory miesne
cysteina
obrobka termiczna
czynniki rakotworcze
aminy
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutu Zarządzania i Inżynierii Rolnej Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Sulechowie. Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Rocznik
2007
Numer
01
Opis fizyczny
s.83-93,bibliogr.
Twórcy
autor
Szmanko T.
Uniwersytet Przyrodniczy we Wroclawiu, Wroclaw
autor
Dworecka E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9d601de4-b750-4bab-880a-70d76b84cad1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.