Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Service
2003
|
5
|
Tytuł artykułu
Nowe smaki kawy
Autorzy
KCH
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
historia
zaklady gastronomiczne
kawa
bary kawowe
napoje kawowe
konsumenci
kawa espresso
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
2003
Numer
5
Opis fizyczny
s.28-29,fot.
Twórcy
autor
KCH
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9c3163af-a09c-47f4-b63b-7750dbef8e42
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.