Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
2006
|
239
|
Tytuł artykułu
Wplyw dodatku owsa po obrobce hydrotermicznej na przemiany oksydoredukcyjne modelowego wyrobu miesnego
Autorzy
Dolatowski Z. J.
,
Pisarek-Piotrowska S.
Warianty tytułu
EN
The effect of addition of hydrothermally processed oat on the oxidation-reduction potential of a model meat product
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
owies
obrobka termiczna
wlasciwosci utleniajaco-redukcyjne
przetwory miesne
wedliny
wskaznik TBA
konferencje
Krynica konferencja
EN
oat
thermal treatment
oxidoreduction property
meat product
TBA index
conference
Krynica conference
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Rocznik
2006
Numer
239
Opis fizyczny
s.295-301,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dolatowski Z. J.
Akademia Rolnicza, Lublin
autor
Pisarek-Piotrowska S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9bdb9ddb-7516-4c58-825f-706813d2227a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.