Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gazeta Cukrownicza
1998
|
106
|
01
|
Tytuł artykułu
Wyczerpanie melasu w cukrowniach
Autorzy
Gruszecka H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
melasa
cukier buraczany
krystalizacja
stopien wyczerpania melasy
sacharoza
rozpuszczalnosc
przemysl cukrowniczy
kontrola produkcji
cukrownie
procesy technologiczne
cukrzyca III [techn.]
kontrola jakosci
wyczerpanie melasy
Wydawca
-
Czasopismo
Gazeta Cukrownicza
Rocznik
1998
Tom
106
Numer
01
Opis fizyczny
s.7-11,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gruszecka H.
Instytut Przemyslu Cukrowniczego, 02-532 Warszawa, ul.Rakowiecka 36
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-997d22a3-5f8c-46c1-bfdd-0ab09dec27d3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.