PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 59 | 4 |

Tytuł artykułu

Wplyw warunkow ekstruzji na powstawanie niejednorodnosci w rozkladzie gestosci elektronowej w produkcjach skrobiowo-bialkowych

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Influence of extrusion-cooking conditions on the formation of electron density inhomogeneitis in starch-protein products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

59

Numer

4

Opis fizyczny

s.1941-1947,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Akademia Rolnicza, ul.Akademicka 13, 20-033 Lublin
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-990a8d1e-0e28-43b4-9f70-29132aa7c5a6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.