Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura
2004
|
59
|
4
|
Tytuł artykułu
Wplyw warunkow ekstruzji na powstawanie niejednorodnosci w rozkladzie gestosci elektronowej w produkcjach skrobiowo-bialkowych
Autorzy
Jamroz J.
,
Pikus S.
,
Wlodarczyk-Stasiak M.
,
Olszewska E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Influence of extrusion-cooking conditions on the formation of electron density inhomogeneitis in starch-protein products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
sklad surowcowy
bialka serwatkowe
ekstruzja
produkty skrobiowe
skrobia ziemniaczana
kazeina kwasowa
rozklad gestosci
niejednorodnosc
bialko sojowe
gestosc elektronowa
produkty bialkowe
Wydawca
-
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura
Rocznik
2004
Tom
59
Numer
4
Opis fizyczny
s.1941-1947,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Jamroz J.
Akademia Rolnicza, ul.Akademicka 13, 20-033 Lublin
autor
Pikus S.
autor
Wlodarczyk-Stasiak M.
autor
Olszewska E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-990a8d1e-0e28-43b4-9f70-29132aa7c5a6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.