Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2002
|
46
|
05
|
Tytuł artykułu
Stabilnosc smakowa piwa
Autorzy
Dubiel L.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
slod
chmiel
jakosc
piwo
smakowitosc
Warszawa konferencja
stabilnosc sensoryczna
drozdze piwowarskie
brzeczka
konferencje
woda
procesy technologiczne
browarnictwo
EN
Warsaw conference
beer
brewery industry
brewery yeast
conference
hop
malt
palatability
quality
sensory stability
technological process
water
wort
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2002
Tom
46
Numer
05
Opis fizyczny
s.35
Twórcy
autor
Dubiel L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-98e51676-6039-49fc-8635-89a9ca849771
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.