Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Powiadomienia systemowe
Sesja wygasła!
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement
2005
|
22
|
1
|
Tytuł artykułu
Wplyw suszonych wytlokow z pomidorow na jakosc jaj spozywczych
Autorzy
Krawczyk J.
,
Calik J.
Warianty tytułu
EN
Effect of dried tomato residue on table egg quality
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
drobiarstwo
zywienie zwierzat
kury nioski
dodatki paszowe
wytloki pomidorowe suszone
jaja spozywcze
jakosc
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement
Rocznik
2005
Tom
22
Numer
1
Opis fizyczny
s.179-182,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Krawczyk J.
Instytut Zootechniki, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
Calik J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-98bd4ba5-d5cd-4733-8cc2-0b12aee9a5d8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.