Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Service
1997
|
04
|
3
|
Tytuł artykułu
Imprezy w zakladach gastronomicznych
Autorzy
Pietruszewska K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ceremonial
dekoracja stolu
zaklady gastronomiczne
uslugi gastronomiczne
jadlospisy
dekorowanie posilkow
organizowanie przyjec
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
1997
Tom
04
Numer
3
Opis fizyczny
s.45
Twórcy
autor
Pietruszewska K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-975385c5-13a1-4165-8d85-09104274eab7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.