Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2001
|
54
|
01
|
Tytuł artykułu
Piece konwekcyjno-parowe [II] Oszczednosc czasu, miejsca i pieniedzy
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
firma Houno
obrobka termiczna
piece konwekcyjno-parowe
produkcja
piece piekarskie
kuchnie
opisy techniczne
EN
kitchen
thermal treatment
convectional steam oven
Houno firm
bakery oven
technical data
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2001
Tom
54
Numer
01
Opis fizyczny
s.8,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-972df412-aaa0-4b00-b590-83be8612a75a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.