Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2008
|
58
|
2
|
Tytuł artykułu
State of the art on food allergens - a review
Autorzy
Jedrychowski L.
,
Wroblewska B.
,
Szymkiewicz A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
allergen stability
human disease
infection
allergy
allergic cross-reactivity
food contamination
food allergy
food additive
allergenic product
enzyme
human nutrition
food allergen
animal origin
pathogenesis-related protein
plant origin
lipid transfer protein
food
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2008
Tom
58
Numer
2
Opis fizyczny
p.165-175,fig.,ref.
Twórcy
autor
Jedrychowski L.
Polish Academy of Sciences, Tuwima 10, 10-747 Olsztyn, Poland
autor
Wroblewska B.
autor
Szymkiewicz A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-970acf23-82a0-448a-bde4-de57f1e08e24
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.