Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
1996
|
50
|
09
|
Tytuł artykułu
Efektywnosc stosowania hydrokoloidow w przemysle miesnym
Autorzy
Maciolek H
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
dodatki do zywnosci
karageny
wlasciwosci fizykochemiczne
przemysl miesny
konserwy miesne
pasztety
wedliny
zywnosc niskokaloryczna
zamienniki tluszczu
hydrokoloidy
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1996
Tom
50
Numer
09
Opis fizyczny
s.38-39
Twórcy
autor
Maciolek H
Bibliografia
[1] BK Landenberg GmbH. 1996. Materiały informacyjne.
[2] Teeuwen H.W.A.: 1991. Food Ingredients. 2. s. 4.
[3] Litex A/S Applications Note: 1993. „Emulsified meat products. General introduction”. Materiały informacyjne firmy FMC.
[4] Maciołek H.: 1996. „Właściwości karagenów oraz wykrywanie w produktach mięsnych”. Materiały z Konferencji w Barcelonie.
[5] Tyszkiewicz J.: 1992. „Żywność niskoenergetyczna”. Materiały Konferencji w Krakowie.
[6] Tyszkiewicz J.; 1992. „Zamienniki tłuszczu w przetwórstwie mięsa”. Gospodarka Mięsna. 11. s. 12.
[7] Senik J.J.: 1993. „Możliwości zastosowania preparatów karagenowych w przemyśle mięsnym”. Gospodarka Mięsna. 12. s. 30.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-96e53485-23f4-4c18-b3c2-8b4d9c9e8c39
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.