Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1999
|
06
|
Tytuł artykułu
Optymalizacja parametrow enzymatycznej hydrolizy bialek mleka
Autorzy
Dzwolak W.
,
Ziajka S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
temperatura
trypsyna
chymotrypsyna
mleczarstwo
pepsyna
hudroliza enzymatyczna
bialka serwatkowe
stezenie bialek
modyfikacja bialek
hydroliza DH
proteaza
pH
bialka mleka
kazeina
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1999
Numer
06
Opis fizyczny
s.164-166,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dzwolak W.
Akademia Rolniczo-Techniczna, 10-957 Olsztyn-Kortowo
autor
Ziajka S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-951c77fc-64fa-4bd5-beec-43b65f71576f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.