PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2000 | 54 | 01 |

Tytuł artykułu

Substytucja surowcow pochodzenia rolniczego

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
Autor na przykładzie białka, tłuszczów, cukru, skóry, surowców włókienniczych, pasz, roślin genetycznie modyfikowanych przedstawia proces substytucji, jako istotny czynnik racjonalizujący produkcję i dystrybucję żywności oraz restrukturyzujący rynek surowców rolniczego pochodzenia.
EN
The author using examples of proteins, fats, sugar, leather, raw materials for textiles, fodders and genetically modified plants describes the substitution as an important factor in rationalizing food production and distribution and, in restructuring the market of raw materials of agricultural origin as well.

Wydawca

-

Rocznik

Tom

54

Numer

01

Opis fizyczny

s.12-14

Twórcy

autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-94d9db40-f108-47d0-8913-7529d6011973
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.