Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2002
|
46
|
05
|
Tytuł artykułu
Wplyw dodatku suchego glutenu na jakosc maki i pieczywa
Autorzy
Pomianowska K.
,
Spychaj R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka
dodatki do zywnosci
gluten suchy
piekarstwo
pieczywo
maka pszenna
jakosc
normy polskie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2002
Tom
46
Numer
05
Opis fizyczny
s.6-7,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pomianowska K.
autor
Spychaj R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9383d1a6-deff-426a-be71-d6c9ed2e704a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.