PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 19 |
Tytuł artykułu

Bioewolucja funkcjonalnych wlasciwosci miesa wolowego poddanego obrobce enzymatycznej w badaniach na szczurach

Warianty tytułu
EN
Bioevaluation of functional properties of beef meat treated enzymatically in experiments on rats
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Wydawca
-
Rocznik
Numer
19
Opis fizyczny
s.111-115,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Ciszewskiego 8, 02-786 Warszawa
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9351fc3e-fa4d-43ee-8961-9697726731fb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.