Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2001
|
54
|
07
|
Tytuł artykułu
Model na medal
Autorzy
Koziorowska B
,
Biernat M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wyposazenie zakladow gastronomicznych
urzadzenia termiczne
catering
uslugi gastronomiczne
uslugi cateringowe
Kuchnia Cateringowa Piaseczno
metoda cook and chill
dokumentacja techniczna
gastronomia
EN
gastronomic enterprise
equipment
catering
thermal device
catering service
gastronomy service
cook and chill method
technical documentation
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2001
Tom
54
Numer
07
Opis fizyczny
s.12,14,rys.,fot.
Twórcy
autor
Koziorowska B
autor
Biernat M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-924dec53-4ae1-43bd-a4e5-95f8be33f51d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.