Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso
2006
|
05-06
|
Tytuł artykułu
Substancje dodatkowe i aromaty dymu wedzarniczego. Nowe regulacje prawne UE
Autorzy
Gajda J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Unia Europejska
regulacja prawna
przepisy prawne
dodatki do zywnosci
aromaty spozywcze
dym wedzarniczy
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso
Rocznik
2006
Numer
05-06
Opis fizyczny
s.45
Twórcy
autor
Gajda J.
Panstwowy Zaklad Higieny, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-913d59ba-7ee2-4787-9a4d-bec04a2ade9e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.