PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

1992 | 1 |

Tytuł artykułu

Tendencje swiatowe w opakowaniach do zywnosci

Autorzy

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Numer

1

Opis fizyczny

s.9-12,tab,bibliogr.

Twórcy

autor

Bibliografia

  • [1] IFEC Institut Francais de l'Emballage et du Conditionnement - Les chiffres cíes de l'emballage en France. Paris 1990.
  • [2] Hart David (Ogilvy and Mather) - 400 million new consumers, referat na konferencji „Packaging and Eastern Europe", Londyn 1991.
  • [3] William C. Pfalum: A perspective of American packaging: needs and trends in the 1990's, referat na Międzynarodowym Kongresie Opakowaniowym „Embalage 90", Paryż 1990.
  • [4] The current state of aseptic food packaging, lnterpack'90 specialist article, Düsseldorf 1990.
  • [5] Selman Jeremy: New methods of preservation, Food Manufacture, July 1987, s. 53, 55, 56.
  • [6] Controlled atmosphere packaging needs „smarter" film, sheet, Modern Plastics International, October 1985, s. 44, 45.
  • [7] Sacharow Stanley: Modified atmosphere packaging. Food Packaging and Labeling, Vol. 11, No. 5, May 1987, s. 1-6.
  • [8] Woods Sally: MAP: the short form for longer life, Canadian Packaging, April 1987, s. 16-20.
  • [9] Mannheim Chaim - Department of Food Engineering and Biotechnology, Technion, Israel Institute of Technology, Haifa, Israel: The Preservation of Perishables by Modified Atmospere Packaging.
  • [10] Trends in microwave-proof packaging. Intepack 90 specialist article, Dusseldorf 1990.
  • [11] World Packaging Trends, Packaging International, August 1990.
  • [Kornacki Andrzej: Największe osiągnięcia w zakresie żywności, Przemysł Spożywczy 1990, nr 10, s. 258.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-90faf533-79d1-416f-9786-93436bb63db5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.